Saturday, March 22, 2008

Bloguri "picante"

Pentru cei interesaţi de domeniul marketingului şi comunicării recomand 4 bloguri "picante":

http://ianescu.blogspot.com/

Ioana ANESCU este Partener la PICANT. Absolventa a Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, Ioana s-a specializat in marketing si comunicare pentru servicii si cercetare de marketing.

Ioana ANESCU a ocupat posturi de Marketing Manager la mai multe companii de recrutare si servicii de resurse umane.

http://naumof.blogspot.com/

Nicolae NAUMOF este Partener la PICANT. El este absolvent al Facultatii de Marketing din cadrul ASE Bucuresti, fiind specializat in Marketing prin targuri si expozitii si comunicare on-line.

Nicolae NAUMOF are o vasta experienta ca trainer si lector, sustinand pana in acest moment peste 45 de cursuri, traininguri si prelegeri pe teme de marketing si comunicare.

Nicolae NAUMOF a fost implicat in organizarea a peste 35 de evenimente de la mici traininguri in regim deschis pana la conferinte de afaceri si targuri si expozitii.

http://claudiu.gamulescu.ro/

Claudiu GAMULESCU este doctorand in cadrul ASE Bucuresti, specializare relatii internationale, comert si comert electronic.

Claudiu GAMULESCU este Online Business Developper al Underclick.ro, consultanta Internet, si este consultant principal pentru multe din siturile din Romania.

Claudiu a dezvoltat proiecte web precum ClubAfaceri.ro, Sport365.ro si NetSport.ro si a colaborat cu agentiile ArboMedia si NetBridge.

http://florinapinzaru.wordpress.com/

Florina PINZARU este un Trainer experimentat si consultant în Comunicare si Marketing. Actualmente este Coordonator comunicare de marketing pentru Distrigaz Sud - Grup Gaz de France si Lector universitar la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA Bucuresti. Cadru didactic asociat la ASE Bucuresti.

Experienta în relatii publice: Evolutiv, pentru contul Mobexpert (2004-2006), Ministerul Educatiei si Cercetarii (2003), Universitatea Virtuala de Afaceri (2003-2005).

Studii:
Majeure de Marketing et Communication la Sciences-Po Paris.
Absolventa de ASE (Relatii Economice Internationale) si SNSPA (Comunicare si Relatii Publice).
Masterat în Marketing strategic la ASE Bucuresti.
Doctor în economie la ASE Bucuresti.


Ele reprezintă o lectură extrem de plăcută şi utilă pentru cei care îşi doresc să pătrundă în tainele celor două domenii.







No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)