Saturday, March 29, 2008

Jack Welch la Bucureşti - 2 iunie 2008

Despre Jack Welch

Jack Welch s-a nascut la Salem, Massachusetts in 1935. Si-a luat diploma de inginer chimist la Universitatea din Massachusetts, iar masterul si doctoratul au fost obtinute in acelasi domeniu la Universitatea din Illinois.

Jack Welch si-a inceput cariera la General Electric. A fost ales cel mai tanar vicepresedinte in 1972 iar in 1981 a fost ales cel de al optulea presedinte si director general al companiei.

In cei 20 de ani ca si CEO la General Electric, Jack Welch a transformat compania dintr-un mamut birocratic intr-o organizatie dinamica si apreciata. Sub conducerea sa valoarea de piata a companiei a crescut de la 13 miliarde USD la 400 miliarde USD. In tot acest proces, inovatiile in management ale lui Welch i-au facut pe multi sa-l considere cel mai influent CEO al tuturor timpurilor.

Dupa retragerea sa, in 2001, din functiile de presedinte si director general al GE, Jack Welch a publicat autobiografia JACK: Straight From The Gut, devenita un best-seller. De asemenea a inceput sa sutina conferinte in intreaga lume, discutand cu oameni de la toate nivelurile diferitelor organizatii si raspunzand multimii lor de intrebari din diverse domenii. Astfel de intalniri au constituit sursa de inspiratie pentru un alt best-seller al sau: Winning.

In anul 2000 revista Fortune l-a numit "Managerul Secolului". In 2005 cititorii revistei Chief Executive l-au ales "Cel mai admirat CEO al ultimilor 20 de ani". In acelasi an, intr-un studiu condus de revista Fast Company, Jack Welch a fost desemnat "Cel mai important lider al zilelor noastre".

In prezent, Jack Welch este presedintele companiei Jack Welch LLC, in cadrul careia lucreaza in calitate de consultant pentru un grup restrans de CEO ai unor companii din topul Fortune 500 si tine prelegeri oamenilor de afaceri si studentilor din intreaga lume. De asemenea sustine un curs de leadership la MIT's Sloan School of Management.

Impreuna cu sotia sa, Suzy, scrie saptamanal un editorial pentru Business Week, publicat in peste 30 de tari, in care raspunde intrebarilor cititorilor despre afaceri, companii si provocarile carierei. In 2006, au adunat aceste articole intr-un volum, Winning: The Answers.

Despre Conferinta

Un rebel.

Un om de succes.

Un lider.

Un geniu in afaceri.

Dintre toate personalitatile din istoria lumii afacerilor, Jack Welch este probabil persoana despre care se vorbeste cel mai mult si ale carui idei sunt aplicate de catre cei mai multi. Si-a folosit din plin strategiile unice de leadership si instinctele ascutite de afaceri conducand 20 de ani General Electric, cea mai complexa companie din lume, si crescandu-i valoarea de piata cu 400 de miliarde de dolari in aceasta perioada.

Vino sa-l intalnesti pe Jack Welch, aceasta figura legendara a lumii de afaceri, si sa-i asculti sfaturile pentru succesul in afaceri si in viata.

Participantii au ocazia sa-i adreseze intrebari lui Jack Welch aici, intrebari ce pot influenta tematicile abordate pe parcursul conferintei sale de la Bucuresti.

Agenda:

09.00-10.00 Inregistrare si cafea

10.00-11.30 Jack Welch despre Leadership & Management

Sesiune de intrebari si raspunsuri, moderata in prima parte si

cu intrebari din audienta in a doua parte

11.30-12.00 Sesiune de autografe

12.00-13.00 Pranz

Tarife

Tarif standard: 500 Euro/participant.

Tarife speciale pentru inscrieri din timp: Data inscrierii Tarif/persoana

pana la 29 februarie 350 Euro

1-31 martie 400 Euro

1-30 aprilie 450 Euro

Inscrierea se considera valida in ziua efectuarii platii.

Tariful nu include TVA.

Pentru grupuri de peste 5 participanti de la aceeasi companie se acorda un discount de 5%.

Mai multe detalii şi înscriere: http://www.qualians.ro/welch/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)