Friday, September 5, 2008

Manfred Kets de Vries vine în România

Manfred Kets de Vries, unul dintre cei mai respectaţi şi mai interesanţi experţi în leadership din lume, inaugurează în noiembrie seria "Conferinţelor LIDERO" - parte a unui proiect editorial mai amplu demarat de MONEY EXPRESS în primăvară, când echipa de jurnalişti a lansat LIDERO, primul volum despre leadershipul românesc.
Autor curajos şi speaker charismatic, Manfred Kets de Vries e unic, prin background-ul său şi prin perspectiva pe care o propune lumii de business, în lumea exclusivistă a marilor gânditori despre leadershipul în afaceri.
Manfred Kets de Vries, născut în 1943 în Olanda, a făcut mai întâi studii de economie la Universitatea din Amsterdam, pe care a absolvit-o in 1966.

Au urmat un MBA şi un DBA, în 1967 respectiv 1968, la Harvard Business School, precum şi un training la Canadian Psychoanalytic Society, al cărei membru este din 1982.

Kets de Vries face parte, în acelaşi timp, din International Psychoanalytic Association.
Manfred Kets de Vries dedică mare parte din timpul său activitaţii academice. Este profesor la una dintre cele mai importante şcoli de afaceri din lume, INSEAD, unde conduce catedra Raoul de Vitry d'Avaucourt - şi unde a primit de cinci ori titlul de profesor emerit.
De Vries este, de asemenea, director al Global Leadership Centre de pe lângă INSEAD şi se ocupă de cel mai important seminar de management al şcolii, "The Challenge of Leadership: Creating Reflective Leaders".

A predat cursuri de leadership, în afară de INSEAD, şi la alte universităţi, printre care se numără McGill University şi Ecole des Hautes Etudes Commerciales din Montreal, Canada, dar şi la Harvard Business School.

Este, în plus, membru fondator al International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations.
Kets de Vries este consultant pentru proiectare organizaţională / transformare organizaţională şi management strategic al resurselor umane pentru companii de vârf din S.U.A., Canada, Europa, Africa şi Asia.

În calitate de consultant global pentru dezvoltarea conducerii executive, a avut ca şi clienţi ABB, Aegon, Air Liquide, Alcan, Alcatel, Accenture, Bain Consulting, Bang & Olufsen, Bonnier, BP, DMGT, Ericsson, GE Capital, Goldman Sachs, Heineken, HypoVereinsbank,

Investec, KPMG, Lego, Liberty Life, Lufthansa, Lundbeck, McKinsey, National Australian Bank, Novartis, Nokia, NovoNordisk, Russian Standard, SEB, Shell, SHV, Standard Bank of South Africa, SABMiller, SpencerStuart, Troika Dialog, Unilever si Volvo Car Corporation.
Este unul din cele mai mari nume din lume de pe scena business-ului.
Mai multe informatii despre aceste eveniment unic puteti afla la adresa http://www.lidero.ro/conferinta/.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)