Sunday, March 15, 2009

Viitorul ambasador al primului centru Gifted Education din România

Meriti sa fii descoperit. Tu esti creatorul visului tau de a invata intr-un mediu plin de efervescenta si de profesori talentati, unde sa vii de placere. Ai putea deveni primul Ambasador al primului Centru Gifted Education in Romania. Nimic nu te opreste!

Daca ai pana in 18 ani si te consideri un foarte bun orator, vino s-o dovedesti. Concursul “Ambasadorul Centrului Gifted Education” te considera un participant ideal la aceasta competitie. Castigatorul va beneficia de un premiu in valoare de 100 de euro, un loc gratuit la Scoala internationala de Vara a Educatiei de Excelenta (Gifted Education Summer School 2009) de la Straja, Lupeni, va deveni totodata membru de excelenta al organizatiei, si va primi oficial titlul de Ambasador Onorific.

1. Doar gandeste-te. Ti-ai facut discursul.

2. Urci pe o scena.

3. In fata ai un public dornic sa te auda si sa inteleaga de ce oare un centru pentru descoperirea si dezvoltarea talentului si inteligentei ar putea fi visul tau.

Te poti vedea acolo pe scena? Poti ridica sala in picioare? Este cumva visul tau sa inveti intr-un centru de vis? Daca este adevarat, atunci pregateste-ti un discurs exceptional. Este sansa ta, sa spui tot ce crezi ca inseamna pentru tine, un adevarat talent, un centru care sa te stimuleze si sa te conduca spre cunoasterea intregului tau potentialul.

IRSCA Gifted Education vrea sa iti indeplineasca acest vis tie, si miilor de tineri care ar putea avea sansa sa invete aici, in viitorul Centru pentru Descoperirea si Dezvoltarea Inteligentei si Talentului.

Discursul tau poate avea un efect important in imbunatatirea conditiilor copiilor cu potential din Romania. Visul tau de a schimba lumea poate deveni o realitate si poti sa o „dai mai departe”. Vrem sa-ti dam un exemplu de "best speaker" prin cel al actorului Joel Osment, cel care a detinut rolul principal in filmul „Pay it forward” („Da mai departe”). Este o realitate care a devenit o realizare imensa, pana la nivelul la care au aparut burse universitare "Da mai departe" si asociatii de acest gen care se implica in extinderea bunelor practici morale si educationale. Romania a inceput deja acest program prin largirea si dezvoltarea retelei de mentori ai acestui viitor Centru Gifted Education.

Ce ai tu de facut?

Trimite pana la 5 aprilie la candidati.ambasador@gmail.com:

1. o inregistrare audio de doar 3 minute din discursul tau (te rugam sa te uiti la ceas cand te inregistrezi; un bun orator stie ca a te incadra in timp este o dovada de profesionalism iar noi vom tine seama si de asta), pe care o poti realiza rapid online, cu un microfon si o conexiune buna la http://www.vocaroo.com/ Cele mai bune inregistrari audio vor figura pe viitorul website al centrului.

2. eseul tau in scris, de maxim 2000 de cuvinte (care va reprezenta totodata si discursul tau acoperind total durata a maxim 10 minute)

3. un Curriculum Vitae cu datele tale de contact si o fotografie

Juriul va fi format din reprezentanti EDUGATE; castigatorul va fi anuntat in 10 aprilie si va fi invitat sa sustina propriul discurs la Bucuresti in cadrul Evenimentului de lansare in Romania a proiectului primului Centru Gifted Education, centru non-profit privat si independent in 16 aprilie, joi, ora 17.30, in amfiteatrul „Ion Heliade Radulescu” al Bibliotecii Academiei Romane, Calea Victoriei 125. Evenimentul va include si lansarea proiectului consultativ de audit al planului de dezvoltare pentru centru, prin colaborare cu Central European University Business School si John Hopkins University Carey Business School.

Cele 10 minute vor inseamna 10 lungi minute prin care mii de tineri care-si asteapta sansa, vor vorbi prin tine. Tu vei fi purtatorul lor de cuvant. Cele 10 minute vor sta sub semnul oratorului excelent, al profesionalismului si al incercarii tale de a te descoperi pe tine insuti si pe cei din jurul tau, devenind astfel cel mai bun ambasador al primului proiect de acest gen din Romania.

Noi abia asteptam sa te cunoastem!

Contact:

Lajos KRISTOF

PR IRSCA Gifted Education

www.supradotati.ro

YM: laji4all

0732.531.039/ 0760.019.408

http://kristoflajos.ning.com/

http://investesteincopii.blogspot.com/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)