Friday, October 16, 2009

BIBLIOTECA VIRTUALA GRATUITA PENTRU TOTI SPECIALISTII IN RESURSE UMANE

Bucuresti, 13 octombrie 2009. HR Club asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, a lansat astazi primul portal de Resurse Umane din Romania www.hr-club.ro.

Portalul face parte din proiectul Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 sub numarul POSDRU/41/3.3/G/17900.

Noul portal, www.hr-club.ro, se adreseaza grupului tinta al proiectului POSDRU format din specialisti in resurse umane, manageri generali, reprezentanti ai partenerilor sociali si ai altor organizatii din societatea civila, reprezentanti ai institutiilor publice si integreaza atat informatii generale despre activitatea HR Club si proiectul POSDRU, cat si un centru online de resurse.

Centrul de resurse online include doua zone majore: bibilioteca virtuala, unde pot fi rasfoite rapoarte, articole, legi, interviuri si studii utile specialistilor in resurse umane, si o zona dinamica, formata din instrumente tip forum si wikis, care constituie o platforma propice pentru dezbaterea subiectelor de interes din aria resurselor umane.

Ne propunem ca acest portal sa devina o resursa importanta de instruire si un spatiu in care specialistii in resurse umane sa poata impartasi din experienta lor si sa obtina solutii pentru problemele pe care le intampina. Suntem mandri de acest proiect de pionierat si speram ca prin accesibilitate sa devina prima resursa de informare pe care o considera practicienii din domeniul resurselor umane atunci cand vine vorba despre bune practici, noutati, strategii de resurse umane, dezvoltare profesionala si organizationala, managementul performantei, legislatia muncii si nu numai”, decalara Csaba Gergely, presedintele HR Club.

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)