Friday, April 15, 2011

13+1 Grupuri LinkedIn in care trebuie sa te inscrii

LinkedIn nu este o baza de date, astfel incat simpla existenta a profilului tau pe aceasta platforma nu iti asigura automat beneficiile despre care se vorbeste in ultima vreme. Nici macar un numar mare de conexiuni nu e suficient, importanta e calitatea interactiunilor, iar grupurile de pe LinkedIn iti asigura una dintre cele mai la indemana metode de networking cu profesionisti din domeniile care te intereseaza.

Astfel, daca iti cauti activ un loc de munca sau vrei sa fii la curent cu evolutia ofertelor de angajare pentru pozitii de management sau specializate, am selectat pentru tine 13+1 grupuri de LinkedIn in care trebuie sa te inscrii, fie pentru ca publica periodic oferte de joburi, sau pentru ca iti ofera informatii critice despre relatia dintre angajator si candidat/angajat.

1. Recrutam pentru Romania

Discutii despre probleme aparute in procesele de recrutare, sfaturi si noutati referitoare la domeniul resurselor umane, in special cele legate de recrutarea de personal, surse si tehnici de recrutare pe diverse domenii, dar si postare anunturi de job-uri, training-uri de interes, workshop-uri pe domeniul resurselor umane si vizualizare anunturi de job-uri postate de membrii grupului.

2. Executive Search Romania

Un grup pentru discutii pe teme de HR, networking, un loc pentru intalnirea virtuala a clientilor si candidatilor.

3. Management Jobs in Romania

Pozitii de management disponibile doar in Romania, membrii sunt profesionisti de HR, recrutori, specialisti in head hunting si manageri.

4. Jobs in Romania

Anunturi de joburi, spatiu virtual pentru oferirea de recomandari, stiri si discutii.

5. Talent Networking Romania

Un grup pentru si cu profesionisti in HR, Recruiteri, Traineri, Coachi, informatii si discutii utile pentru dezvoltarea carierei. Profesionisti din toate industriile, in cautarea unui job.

6. Key Jobs

KeyJobs, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople, este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru zona de middle si top management. Candidatii intra in clubul select al celor care doresc si au pregatirea necesara pentru un job in middle sau top management, iar companiile primesc o lista de CV-uri gata selectata, fara solicitari care nu au nicio legatura cu jobul oferit.

7. HR Professionals Romania

Profesionisti HR Professionals din Romania interesati sa iti extinda reteaua de contacte, sa imparta din experienta si cunostintele lor si sa afle stiri din HR.

8. Cariere Online

CariereOnline.ro iti ofera zilnic resursele pentru o cariera de succes. Dintre sectiunile portalului: Jobs, News, Role-Model, Leadership, Dezvoltare, Employment, Comunicare, CSR, Legal, Stil, Work&Life, Experiente, Specialist, Training, Evenimente.

9. Resurse Umane

Specialisti de resurse umane din Romania prezenti pe Linkedin. Intrarea in acest grup iti faciliteaza schimbul de oportunitati, contacte si cunostinte din domeniu.

10. Recrutare

Esti profesionist in Resurse Umane sau vrei sa aflii mai multe despre acest domeniu? Vino in grupul Recrutare pentru a evolua!

11. Career Hub Romania

Un grup de networking profesional pentru cei preocupati de cariera lor, de dezvoltare si branding personal.

12. Jobs for HR Professionals in Romania

Oportunitati de cariera pentru profesionistii in resurse umane.

13. Joburi Do It Yourself

Anunturi de joburi, discutii, networking.

14. PortalHR

Grupul PortalHR, idei, instrumente, studii, tendinte si discutii despre HR.

Sursa: http://www.portalhr.ro/131-grupuri-linkedin-in-care-trebuie-sa-te-inscrii/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)