Monday, April 4, 2011

O școală de vară deosebit de interesantă

Se numește Romania Austrian Economics Summer School. Vin opt profesori să vorbească despre meritele libertății economice și consecințele nefaste ale intervenției statului. Printre ei, Ken Schoolland, autorul Aventurilor lui Jonathan Gullible, o genială lucrare introductivă de economie, tradusă în 45 de limbi. Și Guido Hulsmann, care mi-a fost profesor la Mises Institute. Tom Palmer, vice-președintele de la Atlas Foundation și alți instructori cunoscuți ai școlilor de vară de acest gen.

O recomand oricui dorește să învețe în mod în mod serios economia. Taxa este de 300 de lei până la 1 mai. Au apărut și donații de carte astfel încât la ora actuală se poate spune că fiecare participant va pleca acasă cu 3 cărți; sunt sigur că vor mai veni și altele.

Programul este încărcat și variat, de dimineață până seara, cu concurrent sessions, proiecții de film etc. Ne vedem acolo.

Sursa: http://www.logec.ro/

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)