Monday, October 29, 2012

Cel mai indraznet program de excelenta cauta candidati pentru Romania!

IRSCA Gifted Education in parteneriat cu Gradinita Gifted Interntional- Educatie pentru excelenta va invita in perioada 5-11 noiembrie 2012 sa participati la primul program de excelenta recunoscut si acreditat international de partenerii nostrii in materie de educatia excelentei. Inscrie-te acum la atelierele de inventica si stiintele mediului, psihologia pentru copii, arte plastice si creatii bijuterii. La sfarsit, copii se vor bucura de un spectacol incendiar unde vor avea ocazia sa fie apreciati de profesori, parinti si prieteni din comunitate. Afla ce spun participantii despre editiile anterioare si despre rezultatele incredibile care le-au transformat viata educationala intr-una de performanta si succes.

Cei mai recunoscuti profesionisti la nivel international vor intra in contact cu copilul tau. Beneficiaza acum de reducere in regim de reducere pentru inscrierea la programele Academiei Inteligentelor Multiple. Primii 10 castigatori vor afla care sunt conditiile de participare. Beneficiile programului revolutioneaza in mod exceptional  in castigarea unui grup de copii exceptionali cu abilitati inalte descoperiti de specialistii Asociatiei IRSCA Gifted Education. Copilul tau merita un astfel de   grup!
La 3 ani copilul tau poate da un nou sens al increderii in sine

La 5 ani copilul  tau va castiga un mediu valoros bogat in sete de cunoastere si socializare
La 10 ani copilul  tau va ocupa cele mai puternice pozitii de performanta  in Academia Inteligentelor Multiple unde va putea face parte din echipa de profesionisti. Acolo unde va avea independenta de a dezvolta proiecte creative.
La 12 ani copilul tau va intra intr-o comunitate avansata de specialisti pe domeniu de pasiune
Principiile programelor pentru dezvoltarea inteligentelor multiple:
VALOAREA STIMEI DE SINE
Fiecare copil isi va gasi un mediu afectiv armonios. Fiecare copil va avea dreptul sa se bucure intelectual, afectiv de toate posibiltiatile relatiilor interumane
PASIUNE, DEVOTAMENT SI CULTIVAREA INTELIGENTELOR
Exceptionalitatea se cultiva cu multa pasiune si devotament fata de pasiunea pe care o descoperim in fiecare copil. Inspirati de profesori inimosi vor avea posibilitatea de a descoperi care sunt exemplele istorice care ne-au aratat ca orice domeniu poate atinge potentialul unui geniu cu recunoastere maxima in istorie. In fiecare copil exista potentialul liderului pe proiectul sau. Talentul
CUNOASTERE, RESPONSABILITATE SI DARUIRE
Inainte sa indraznesti, evident ca orice pasiune isi are rostul unei cunoasteri aprofundate. Un lingvist nu poate urca munti inalti, insa aptitudinile multiple pot da sens unei performante iesite din comun. Tot ceea ce iti doresti este sa inveti sa iti depasesti limitele si posibilitatile intelectuale. Prin daruire, responsabilitate si multa cunoastere.
SENSIBILITATE, EMPATIE, IMPLICARE
Caldura sufleteasca si cunoasterea oamenilor sunt domenii domenii umane pe care incercam sa le transformam intr-un domeniu de stiinte complexe. Ce inseamna sa daruiesti lumii talentul tau dar care sunt conditiile optime de a te dezvolta la nivel spiritual si emotional. Ce inseamna perceptia afectiva si care sunt modelele pe care am putea sa le preluam de la natura. Cererea si oferta inseamna o poarta subiectiva a relatiilor interumane. Crizele sociale pot fi prevenite prin metode de educatie de tip oferta-oferta.
Pentru detalii programe de excelenta:
Pentru detalii si inscrieri:
Lajos Kristof
Manager Project
Mobil:  0756.355.047

No comments:

Si Deus nobiscum, quis contra nos?
Îndrăzneşte să cunoşti!
Ducit Amor Patriae
Tot ceea ce este necesar ca răul să triumfe este ca oamenii buni să stea cu mâinile în sân.
(Edmund Burke)
Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare! (Albert Einstein)
Nu voi fi un om obişnuit pentru că am dreptul să fiu extraordinar. (Peter O`Toole)
Modestia este, faţă de merit, ceea ce este umbra pentru figurile dintr-un tablou: îi dau forţă şi relief. (La Bruyere)
Maestru este numai acela care este dăruit cu harul de a învăţa pe alţii. Cu adevărat maestru este numai cel care, având el însuşi multă bogăţie sufletească, ştie să dea tot, ştiinţă, pricepere şi suflet, fără intenţii preconcepute şi fără să aştepte nimic în schimb. (Octavian Fodor)

Talent hits a target no one else can hit, genius hits a target no one else can see. (Schopenhauer)
We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit. (Aristotle)